SZTE ÁOK Onko

6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 109.

Telefon: 06 62 545 553; Fax: 06 62 342 331

Oktató rendelő:
Tel .:

6722 Szeged, Tisza L. krt 97.
06 62 545 552, 06 62 545 555

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Igazgató:

Prof. Dr. Varga Albert
intézetvezető egyetemi tanár

Telefon:

06 62 545550

Átvételre kínált praxisjog - Zsana

A Bács-Kiskun megyei Zsanán vegyes területi ellátással bíró háziorvosi praxisom átvételére vállalkozó, gyógyító-megelőző, humánus, empathiás szemlélettel rendelkező, frissen végzett, vagy már háziorvos, vagy egyéb szakképesítéssel bíró kollégát keresek, aki jövőjét hosszú távon egy nyugodt, vidéki praxisban képzeli el. Én közel 30 éve bírom itt a páciensek bizalmát.

A praxis jól karbantartott, jó földrajzi adottságokkal, kiváló asszisztenciával rendelkező, jól felszerelt, modern informatikával, defibrillátorral ellátott vegyes körzet. Az új építésű Egészségházban védőnő, fogorvosi ellátás is biztosított.
A praxis jelenlegi létszáma 2100 fő felett van. Központi ügyelet hétköznap 16-tól másnap reggel 7-ig biztosított, hétvégén, ünnepnapokon folyamatosan. Az ügyeleti részvétel opcionális.
A községben plusz jövedelmet biztosító Idősek Otthona is van.

A helyben lévő Földgáztározó magas iparűzési adója lehetővé teszi a helyi önkormányzatnak, hogy folyamatos anyagi támogatást nyújtson, de bármilyen eszköz beszerzése esetén eseti támogatást is ad.
Szolgálati lakás megbeszélés tárgyát képezi.
A későbbiekben igény esetén a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás átadása is lehetséges, illetve annak munkájába való bekapcsolódás azonnal, plusz díjazásért.
Akkreditált képzőhelyünkön lehetőség van a háziorvosi és foglalkozás-orvostan szakvizsga megszerzésére.

A község Szegedtől 40, Kiskunhalastól 15 km-re van. A Kiskunhalasi Kórház és szakrendelés 15 km-re található - tömegközlekedéssel egyszerűen és gyorsan megközelíthető. A betegek gyors, zökkenőmentes szállításában a jól működő falugondnoki szolgálat nagy segítséget nyújt.

Szívesen várok minden érdeklődőt, és személyes találkozón meg tudjuk beszélni a jövőbeni lehetőségeket és a további részleteket is.

A praxisjog ára: megállapodás szerint.

Átmeneti vagy tartós helyettesítés is lehetséges.
Bérezés, ha egyelőre csak alkalmazottként dolgozna: megegyezés szerint.
Munkakezdés: megegyezés szerint

Fényképes, bérigénnyel ellátott jelentkezéseiket a vezendib@,gmail.com e-mail címre, vagy személyesen a 70-313-8425 telefonra kérem.

Dr. Vezendi Béla háziorvos

Csorv int

egyetem 05