Új eszközöket kapott az SZTE SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermekintenzív Osztályáj - SZTE - ÁOK - Szent Györgyi Albert Klinikai Központ
SZTE

Elnök: Prof. Dr. Dr. Piffkó József

Elnöki Hivatal címe:
6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107. I. em.

Központi telefonszám: 62/544-000
E-mail: office.elnok @ med.u-szeged.hu

Új eszközöket kapott az SZTE SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermekintenzív Osztályája

Az algyői „JURA” Ipari Park vállalkozói 4,39 millió forint összegben adományoztak új eszközöket az SZTE SZAKK Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központ Gyermekintenzív Osztályának részére.

 Második alkalommal gyűjtöttek a Gyermekintenzív Osztálynak új eszközökre a „JURA” Ipari Park nagylelkű vállalkozói. A 2017 decemberében megrendezett jótékonysági vacsorán 4.390.000 Ft adomány érkezett, melyből egy korszerű, Mindray Benevision N-15 betegőrző monitor, T1 modul és kapnográf modul került beszerzésre. Ezzel a modern orvostechnikai eszközzel lehetőség nyílik a betegek teljeskörű, magas színvonalú megfigyelésére mind az intenzív osztályon, mind pedig a vizsgálatokra való szállítások során. Az eszköz további előnyeiről Dr. Gál Péter osztályvezető nyilatkozott. Az Ipari Park részéről Ormay Tamás ügyvezető igazgató úr, illetve az ATYS-CO Kft. képviselője adta át az eszközt.

bicikl-balvk-kozdiag-jobb

egyetem 05

egyetem01

szte-tik