SZTE

Elnök: Prof. Dr. Facskó Andrea

Elnöki Hivatal címe:
6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107. I. em.

Központi telefonszám: 62/544-000
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Te kezed is menthet életet

Tanuld velünk az újraélesztést!

2017. szeptember 22. pénteken 12 órától 

Bővebben...

Petri Gábor nevét viseli az új klinikai tömb

Az aulában elhelyezett emléktáblánál tartott ünnepségen Prof. Dr. Lázár György, a sebészeti klinika vezetője elődje iskolateremtő munkásságát méltatta, és hogy mindig a maximális tudás megszerzésére és átadására törekedett – írja a delmagyar.hu.

Bővebben

Ápolók Nemzetközi Napja

2017. május 26.

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából ünnepségen köszöntötte és ismerte el a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja kiváló dolgozóit és nyugdíjba vonuló munkatársait.

Bővebben

Szakmai napot tartottak a szegedi Pszichiátriai Klinikán

2017. május 22.

Az SZTE XXIII. Szent-Györgyi Napok programsorát idén is a Richter Tudósklub nyitotta, a 4 kar közös díjátadó ünnepsége után szakmai továbbképző előadások zárták. Szent-Györgyi Albert születésének centenáriumi évében, 1993-ban határozták el, s azóta minden év őszén megtartják a szegedi egyetem egészségtudományi karai és a klinikai központ ünnepi rendezvény-sorozatát.

Bővebben

TÁJÉKOZTATÁS LÁTOGATÁSI TILALOM FELOLDÁSÁRÓL

2017. március 6-án a kanyaró Csongrád megyét érintő járványügyi helyzete miatt a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ valamennyi betegellátó szervezeti egységében elrendelt látogatási tilalom 2017. március 27-én 12 órától feloldásra került.

bicikl-balvk-kozdiag-jobb

egyetem 05

egyetem01

szte-tik