SZTE

Elnök: Prof. Dr. Dr. Piffkó József

Elnöki Hivatal címe:
6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107. I. em.

Központi telefonszám: 62/544-000
E-mail: office.elnok @ med.u-szeged.hu

Az ápolókat köszöntötték a Szegedi Tudományegyetemen

2018. május 24.

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából, május 24-én az SZTE ápolóit és ápolónőit köszöntötték, és díjazták az ebből az alkalomból rendezett ünnepségen.

Bővebben

Kormányzati támogatásból lesz a régió legmodernebb Fül-Orr-Gégészeti Klinikája a szegedi

2018. április 11.

Több mint 1 milliárd forint kormányzati támogatásból újul meg az SZTE fül-orr-gégészeti klinikája. Új épületszárnyat alakítanak ki, amelyben modern műtők kapnak helyet. Megújulnak a kórtermek, a szociális helyiségek, nyugat-európai színvonalú lesz az ambulancia.

Bővebben

TÁJÉKOZTATÁS LÁTOGATÁSI TILALOM FELOLDÁSÁRÓL

A 2018. február 7. napjától a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ valamennyi betegellátó szervezeti egységében elrendelt  látogatási tilalom 2018. március 21-től feloldásra került.

Magyar Ápolók Napja

2018. február 14.

A magyar ápolók napja alkalmából rendezett ünnepségen, február 14-én tiszteletbeli tagjává fogadta a Magyar Ápolási Egyesület Prof. Dr. Facskó Andreát, a klinikai központ leköszönő elnökét.

Bővebben

Címzetes Főorvosi Cím Emléklapok átadása a XXIV. Szent-Györgyi Napokon

2017. november 24.

Azok a háziorvosok, akik 20 éven keresztül folyamatosan körzeti, illetve háziorvosi feladatokat, körzeti gyermekorvosi, illetve házi gyermekorvosi feladatokat láttak el, a címzetes főorvosi cím használatára jogosultak.

Bővebben

bicikl-balvk-kozdiag-jobb

egyetem 05

egyetem01

szte-tik