SZTE ÁOK Onko

6720 Szeged, Korányi fasor 8-10.
Porta: +36 62 545 186, 187
Fax : +36 62 545 185
Email: Üzenet küldése

igazgató: Prof. Dr. habil. Lengyel Csaba, Ph.D.

tanszékvezető egyetemi tanár

MAGYAR ÁOK IV. ÉV TÖMBÖSÍTETT ÉVKÖZI BELGYÓGYÁSZAT GYAKORLAT - 2018 ŐSZ

 

  • Az I. sz. Belgyógyászati Klinika a 9-10-11. oktatási héten minden munkanap 30 gyakorlati hallgatói helyet biztosít.

 

  • Nincsen egy kijelölt gyakorlatvezető, a hallgatók az osztályos orvosok mellett becsatlakoznak az órarend által meghatározott időtartamban reggel 8 órától kezdődően a klinikai munkába.

 

  • A hallgatók munkanapokon reggel 8 órakor a klinika Hallgatói Titkárságán jelentkezzenek, ott jelölik majd ki, hogy melyik hallgató melyik osztályra fog menni.

 

  • A hallgatók az eligazítás után az adott osztályon jelentkeznek. Az osztályon jelentkező hallgatókat az osztály orvosai fogják maguk között elosztani, és a gyakorlat letöltését az az orvos igazolja le – körpecsét és aláírás -, aki a hallgatót maga mellé vette.

 

  • Minden hallgató 1 alkalommal át kell, hogy menjen a Dialízis Központba egy 2 órás szemináriumra, a Hallgatói Titkárságon történő egyéni feliratkozás alapján, az aktuális turnus idején. Feliratkozni is az aktuális turnus idején lehet.

 

  • A hallgatók a gyakorlat letöltését igazoló Gyakorlati jelenléti lap című dokumentumot kitöltve a gyakorlati turnus végén, legkésőbb 2018. november 30.-án pénteken 14.00 óráig kötelesek leadni a Hallgatói Titkárságon!
1bel
egyetem 05